POČETNA O NAMA NOVOSTI KONTAKTI HRVATSKI
VINA VINO I HRANA POSTANI PARTNER AKADEMIJA VINA VINO PARTNER VINA BELJE
<<< povratak na novosti
agrokorvina-20110303-001_103927.jpg
03.03.2011
Akademija vina ugostila IMW
Po prvi puta, na ovim prostorima, prestižna organizacija Institute of Masters of Wine predstavila se u Zagrebu, na Akademiji vina u sklopu Agrokor vina, a brojna publika s radoznalošću je pratila prezentaciju.

Po prvi puta u Hrvatskoj, 25. veljače 2011.održano je master class predavanje prestižne vinske organizacije Institute of Masters of Wine. Domaćin ovog predavanja bila je Akademija vina koja djeluje u sklopu tvrtke Agrokor vina.

Master class je  namijenjen je profesionalcima koji se bave prodajom ili promocijom vina, te sommelierima. Cilj ovog master class predavanja je upoznati sudionike s obrazovnim programom i mogućnostima koje Institute of Masters of Wine pruža svojim članovima.

Prezentaciju su održali predsjednik IMW-a, gospodin Josef Schuller i gđa Lynne Sherriff, potpredsjednica IMW-a. Oni su bili vrlo ugodno iznenađeni Akademijom vina, njenom logistikom, osobljem i programom koji nudi, pa su otvorili neku mogućnost suradnje.

Prilikom prezentacije degustirana su i 2 hrvatska vina i to: Festigia Cabarmet Sauvignon i Goldberg Graševina.

Institute of Masters of Wine, sa sjedištem u Londonu, institucija je koja nudi programe obrazovanja vinskih stručnjaka, te već više od 50 godina promovira profesionalnu izvrsnost i visoke obrazovne standarde u poslovanju s vinima koji vode do titule Master of Wine. Danas se članstvo Instituta proteže u 23 države diljem svijeta, dok se programi obrazovanja, testiranja i raznih događanja redovito provode na godišnjoj razini.

Titula Master of Wine smatra se najvišim profesionalnim dostignućem u svijetu vina, a oni koji su stekli tu titulu osposobljeni su za sve aspekte poslovanja u svijetu vina.

 

Pretraži novosti
POČETNA | O NAMA | NOVOSTI | VINA | VINO I HRANA | POSTANI PARTNER | AKADEMIJA VINA | VINO PARTNER VINA BELJE | KONTAKTI
Copyright (c) 2013. AKADEMIJA VINA. Sva prava pridržana.
Opći uvjeti  //  Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka

Web dizajn iDEA studio