POČETNA O NAMA NOVOSTI KONTAKTI HRVATSKI
VINA VINO I HRANA POSTANI PARTNER AKADEMIJA VINA VINO PARTNER VINA BELJE
 
VINO PREDAVANJA I PREDAVAČI PROGRAMI PRIJAVE I KONTAKTI OSTALI SPECIJALNI PROGRAMI KALENDAR DOGAĐANJA CILJ AKADEMIJE VINA
 
DEKANTIRANJE
Dekantiranje je postupak koji m se vino odvaja od taloga.
<>
   
Predavanja i predavači
Edukacija se provodi u vidu poludnevnih, cijelodnevnih ili vikend seminara.

Edukacije se provode u opremljenoj predavaoni u Akademiji vina (Zagreb, Samoborska cesta 145), na lokaciji svakog pojedinog podruma (Vina Belje, Vina Laguna, Iločki podrumi, Vupik – Goldschmidt) ili na lokaciji poslovnih partnera Akademije vina.

Vrijeme trajanja egukacije je od 16:00 – 20:00 sati za individualnu prijavu ili po dogovoru ako se radi o grupnoj prijavi. 

Minimalan broj polaznika je 15
Maksimalan broj polaznika je 36 

Predavači su eksperti iz područja enologije, gastronomiije, marketinga i prodaje.
Predavači na Akademiji vina:

  • Robert Brkić, enolog
  • Antun Gavranić, enolog
  • Marijan Knežević, enolog
  • Mladen Papak, enolog

Vanjski suradnici:

  • Franjo Francem, enolog   
  • Ivanka Rosati, enolog
  • Željko Suhadolnik, novinar
  • Sandi Paris, sommelier
  • Saša Zec, enolog,  marketing
  • Saša Špiranec, vinski konzultant
  • Klaudio Jurčić, sommelier