POČETNA O NAMA NOVOSTI KONTAKTI HRVATSKI
VINA VINO I HRANA POSTANI PARTNER AKADEMIJA VINA VINO PARTNER VINA BELJE
<<< povratak na novosti
vina_laguna-20111213_12712.jpg
29.12.2011
Vina Laguna na tržištu
Kvalitetna vina berbe 2011 Malvazija, Chardonnay, Pinot Bijeli, Pinot Sivi i Cabernet Sauvignon Rose iz Vina Laguna predstavljena su hrvatskoj javnosti u potpuno novoj, redizajniranoj ambalaži.

Svečanom prezentacijom u wine baru Dobra vina u Green Gold centru predstavljena su nova Vina Laguna iz berbe 2011. Đuro Horvat direktor Agrokor vina pozdravio je sve prisutne uzvanike, a  Antun Gavranić  glavni enolog i direktor podruma te Miroslav Latal, enolog Vina Laguna su predstavili nova kvalitetna vina Malvaziju 2011, Chardonnay 2011, Pinot Sivi 2011, Pinot Bijeli 2011 i Cabernet Sauvignon Rose 2011.
Za piće dobrodošlice odabrana je nova, mlada Malvazija 2011, uz salatu od rikule, rotkvice i posnog sira  bio je poslužen Cabernet Sauvignon Rose 2011, a uz rižoto s kozicama Chardonnay 2011. Bijeli pinot 2011 je sljubljen s grdobinom pečenom u pećnici s krumpirom i povrćem, Festigia Cabernet sauvignon 2009 s biftekom u umaku od caberneta uz palentu i mladi špinat te na kraju  Muškat Ruža 2010 s truffle čokoladnom tortom prelivenom maslinovim uljem.
Malvazija Vina Laguna, punjena je u prozirnoj boci s novim vizualnim identitetom koji dočarava poruku Lakoće postojanja u Istri. U okusu nove malvazije osjeća se svježina poljskog cvijeća, ravnoteža voća i mineralnosti. To je suho vino koje se odlično sljubljuje uz jela od ribe, sireve i pršut te ponudu istarskoga stola.  Posebnost nove Malvazije Vina Laguna jest ta da se ovo vino po prvi puta puni u prozirnu bocu čime se dodatno htjela naglasiti njena lakoća, svježina i pitkost. Osim Malvazije u novom ruhu Vina Laguna tržištu su ponuđena i druga vina berbe 2011: Charodnnay, Pinot bijeli, Pinot sivi i Cabernet sauvignon rose.
Ova mlada vina prožeta su lakoćom i svježinom umjerene klime i  savršeno pristaju uz jadransku ribu i rakove, istarsku paštu, meso, sireve i plodove istarske zemlje.
 

Pretraži novosti
POČETNA | O NAMA | NOVOSTI | VINA | VINO I HRANA | POSTANI PARTNER | AKADEMIJA VINA | VINO PARTNER VINA BELJE | KONTAKTI
Copyright (c) 2013. AKADEMIJA VINA. Sva prava pridržana.
Opći uvjeti  //  Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka

Web dizajn iDEA studio